Guyon Waton

Kunci Gitar Guyon Waton – Kok Iso Yo Chord


Kunci Gitar Guyon Waton – Kok Iso Yo Chord



Kok iso yo, kok tegel yo
Opo salahku, ning endi luputku
Wong sing ra sepiro
Koyo aku iki, masalah asmoro
Mung kebagian loro

Ditinggal lungo, alesan ra cetho
Mergo ngaboti tresno anyarmu sing liyo
Gusti, tulung paringono
Ati sing kuat, kanggo ngadepi
Asmoro ugal-ugalan

Tibo wayah mongso udan teko
Howo adhem featuringan loro
Durung siap nompo kenyataan
Kowe disanding wong liyo

[Reff:]
Durung nganti garing lorone atiku
Uwis mbok tambahi kenyataan
Nggo ngadepi sliramu saiki
Disanding wong liyo
Tau nekat ku mencintaimu, nanging kowe
Malah milih ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji-sijine

Kok iso yo, kok tegel yo
Wong koyo aku, masalah asmoro
Mung kebagian loro


Tibo wayah mongso udan teko
Howo adhem featuringan loro
Durung siap nompo kenyataan
Kowe disanding wong liyo

[Reff:]
Durung nganti garing lorone atiku
Uwis mbok tambahi kenyataan
Nggo ngadepi sliramu saiki
Disanding wong liyo
Tau nekat ku mencintaimu, nanging kowe
Malah milih ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji-sijine
Kok iso yo

Kunci Gitar Guyon Waton – Kok Iso Yo Chord