Guyon Waton

Kunci Gitar Guyon Waton – Karma Chord


Kunci Gitar Guyon Waton – Karma Chord
Capo Fret 2

Reff :
Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe
Tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donyo
Kowe keno karma ne


Uwes cukup leh ku nggawe kowe nangis
Uwes cukup leh ku nggawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe

Reff :
Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe
Tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donyo
Kowe keno karma ne


Uwes cukup leh ku nggawe kowe nangis
Uwes cukup leh ku nggawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe

Reff :
Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe
Tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donyo
Kowe keno karma ne. .

Overtune
Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe
Tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donyo
Kowe keno karma ne
Wolak walek donyo
Kowe keno karma ne
Wolak walek donyo
Kowe keno azab ee

Kunci Gitar Guyon Waton – Karma Chord